Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kale Başaranlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 02586712515
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kalebasaranlarmetal.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. HİLAL CAD.NO.20 KALE/DENİZLİ
VİZYON : Akademik, mesleki ve toplumsal alanda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek çağın ihtiyaçları çerçevesinde yeniliklere ayak uyduran, milli-manevi ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, kişilik ve karakter gelişimi üst seviyede bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarının ışığında; milli ve manevi değerlere bağlı ve bu değerleri çağdaş düşüncelerle destekleyebilen ve sentezleyebilen, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilecek mesleki bilgi, beceriye sahip, emeğe saygı duyan, faziletli, kendine güvenen, nitelikli insan gücünü oluşturacak fertleri yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :106
Derslik :12
Atölye-İşlik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2422
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30/17:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KATI YAKIT KALORİFER
Servis : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. KÖYLERDEN OKULUMUZA GELECEK ÖĞRENCİLER TAŞIMA SİSTEMİNDEN FAYDALANMAKTADIR.
Ulaşım : DENİZLİ´YE SABAHTAN AKŞAMA KADAR DEVAMLI OLARAK ULAŞIM MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri : İLÇENİN NÜFUSU:21300´dür.İlçe genelde tütüncülük ile geçinir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : DENİZLİ-KALE:70KM İLÇE MERKEZİNDE.
Kontenjan Bilgileri : 250 ÖĞRENCİ KAPASİTESİ.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 3 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMİŞTİR. 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 3 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN; FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, BOCCE, BADMİNGTON, DART, MASA TENİSİ, VE GÜREŞ SPORU YAPABİLECEK İMKANLARI MEVCUTDUR.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 YAPILMIŞTIR. GÖBEKLİTEPE MEB ULUSLAR ARASI ROBOT YARIŞMASINA KATILIM SAĞLANMIŞTIR. DENİZLİ İHRACATCILAR BİRLİĞİ İNOVATİF FİKİRLER YARIŞMASINA KATILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları : MESLEK LİSELERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ AKTİF DEVAM ETMEKTEDİR.
Yazdır :